Wie ben ik?

Mijn naam is Nirza Gillissen.

Het menselijk lichaam en het functioneren hiervan heeft mij altijd geïnteresseerd. Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik de opleiding ergotherapie gaan volgen. In 1999 ben ik afgestudeerd en met veel plezier aan de slag gegaan als ergotherapeut. Het contact met mensen, samen kijken naar mogelijkheden en beperkingen en samen een oplossing zoeken sprak mij aan.

Door mijn drie kinderen kwam ik in contact met osteopathie. Ik zag het positieve effect en mijn interesse was gewekt. Studeren heb ik altijd erg graag gedaan.

In 2011 ben ik gestart met de opleiding Osteopathie aan College Sutherland te Amsterdam. Osteopathie is een behandelmethode, gebaseerd op principes uit embryologie, fysiologie, anatomie en neurologie.

Als osteopaat kijk ik naar het lichaam van mijn cliënt in zijn totaliteit. Alles in het lichaam is onderling verbonden en beweegt: van spieren tot bloedvaten, van ingewanden tot botten. Deze beweeglijkheid is nodig om gezond en zonder klachten te kunnen functioneren. Iedere persoon is uniek. Het is een uitdaging om te zoeken naar de samenhang van de klacht van mijn cliënt en het bewegingsverlies in het weefsel. Door dit bewegingsverlies te herstellen verbeteren de klachten vaak.

Vanzelfsprekend vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de osteopathie.

Ik ben Osteopaat D.O.-M.R.O. (Diploma Osteopathie – Member of the Register of Osteopaths) en ben aangesloten bij de NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie) en geregistreerd in het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie).

Reacties zijn gesloten.